Servicekontoret i Sollebrunn

Använd kommunens Servicekontor
 
Alingsås Business Center (ABC) är Alingsås kommuns näringslivsenhet. De arbetar för att skapa förutsättningar för företagande i kommunen, bland annat med etableringsfrågor, utbildning och kompetensförsörjning. Här kan du läsa mer om ABC och vad de kan hjälpa ditt företag med.
 
Vill du komma i kontakt med någon på ABC? Börja då med att besöka eller ringa till kommunens lokala Servicekontor i Sollebrunn. Där får du hjälp så att du kommer i kontakt med rätt person för att hjälpa just dig och ditt företag. ABC:s personal kan antingen besöka dig på ditt företag eller boka in ett möte på Servicekontoret.
 
Du vet väl också om att ni kan använda Servicekontoret för egna möten för ditt företag eller din förening? Ta bara kontakt för att göra din bokning.

_________________________________
 
Även privatpersoner är välkomna att ringa till eller besöka Servicekontoret. Vill du tipsa kommunen om vad som kan bli bättre här i Bjärke eller vill du få en första kontakt i en specifik fråga? Servicekontoret vägleder dig till rätt person i all typ av kommunal verksamhet, exempelvis bygglov, avlopp, sociala frågor samt aktiviteter och turism.
 

 Tel: 0322 – 61 71 70
E-post >>
 
Öppettider
Mån, tis och fre: 10.00 – 16.00
Tors: 10.00 – 18 00.
Onsdag: stängt