Servicekontoret i Sollebrunn

Använd kommunens Servicekontor
 
Alingsås kommuns näringslivsenhet arbetar för att skapa förutsättningar för företagande i kommunen med bland annat etableringsfrågor, utbildning och kompetensförsörjning. Här kan du läsa mer om vad de kan hjälpa ditt företag med.
 
Vill du komma i kontakt med någon på Näringslivsenheten på Alingsås kommun? Börja då med att besöka eller ringa till kommunens lokala Servicekontor i Sollebrunn. Där får du hjälp så att du kommer i kontakt med rätt person för att hjälpa just dig och ditt företag. Medarbetarna på Näringslivsenheten kan antingen besöka dig på ditt företag eller boka in ett möte på Servicekontoret.
 
Du vet väl också om att ni kan använda Servicekontoret för egna möten för ditt företag eller din förening? Ta bara kontakt för att göra din bokning.

_________________________________
 
Även privatpersoner är välkomna att ringa till eller besöka Servicekontoret. Vill du tipsa kommunen om vad som kan bli bättre här i Bjärke eller vill du få en första kontakt i en specifik fråga? Servicekontoret vägleder dig till rätt person i all typ av kommunal verksamhet, exempelvis bygglov, avlopp, sociala frågor samt aktiviteter och turism.
 
 Tel: 0322 – 61 71 70
E-post >>
 
Öppettider
Mån, tis, ons och fre 10.00-16.00
Tor 12.00-18.00
Lunchstängt 13.00-14.00