PR Villavagnar

PR Villavagnar AB Importerar som enda importör i Sverige, Rapidhomes Villavagnar från Frankrike. De finns i storlekar mellan 30-40 kvm.

 

Kanske har ni under ett antal år provat husvagn eller husbil på fritiden. Söker ni en avkoppling, som att komma till ert "fritidshus" och bara koppla av. Att villavagnar ökar i Sverige tyder på ett allt populärare alternativ.
OBS! Det är viktigt att en villavagn har en bra isolering oavsett om den används bara på sommaren eller året om. Alla våra Rapidhome Villavagnar har en bra isolering, vilket gör de svala och sköna på sommaren och varma på vintern.

Fördelarna med villavagn är många, till exempel är den fortfarande flyttbar om det är så man vill byta plats efter ett antal år. Man kan ställa den på en camping eller på en tomt som man har eller skaffar själv. Viktigt är att kontrollera bygglov.

Den är också i regel mycket rymligare än en husvagn eller husbil, och framförallt är komforten den allra bästa. Ta med familjen, vänner och erbjud dem egna rum med riktiga sängar. Ja, fördelarna med villavagn är många.

Ni är varmt välkomna till oss för fortsatta diskussioner så ska vi dela med oss av vår erfarenhet. När det gäller planlösningen så har vi säkert någon i vårt program som passar.
VI HAR BL.A. IORDNINGSTÄLLT NYA RYMLIGA VILLAVAGNSPLATSER I POPULÄRA LYSEKIL. ALLA MED VATTEN OCH AVLOPP.Passa på och välj just Er favoritplats, och de är avsedda enbart för kunder till PR Villavagnar AB

 

Dessutom samarbetar vi med många andra campingplatser, och förhoppningsvis ska vi hitta en plats som passar just Er.

 

Vetegatan 4,

466 91 SOLLEBRUNN
0322-83444

0706-883210

 

www.prvillavagnar.se

e-post
 

Ordinarie öppettider:

Mån-Tis, Tor-Fre 10-17
Ons och Lör stängt

Sön 12-15